Vi tog mod lufthavnen i Mandalay i god tid, da den ligger ca. 1 times kørsel fra Mandalay.

Vi sluttede vores Burma eventyr af med at se denne knallert med baby på vej til lufthavnen.

Ja, undskyld Bine, men hold nu kæft du ser sjov ud når du sover med den der nakkepude. Her i flyveren på vej til Bangkok.

Når taxakøen er mega lang, er det godt man kan sidde på bagagen.

Sidst vi var i Bangkok, havde Sabine glemt hendes og Auras jakker i skabet på hotellet. Så da vi var vel ankommet på New Road Guesthouse, tog vi tilbage til det hotel vi boede på sidst vi var i Bangkok. De var super heldige, for hotellet havde stadig begge deres jakker.

Nu da vi var tilbage i gaden med de mange centre og restauranter, tog vi tilbage til en japansk restaurant vi havde været på tidligere. Endnu engang super lækkert.

Næste morgen skulle Sabine og Aura med toget til Hua Hin, hvor de skulle være den sidste uge af deres ferie.

For Auras skyld tog vi en tuk tuk til togstationen….okay vi andre gad heller ikke gå

Så er de klar til afgang og næste gang vi ses, er i København.

Mens vi stod og ventede på at deres tog skulle køre, så vi hvordan et tog bliver rengjort udvendigt. De var meget effektive og det tog kun 10 minutter at få vasket et helt tog.

Så var vi alene igen, efter små 3 uger sammen med Sabine og Aura. Lidt mærkeligt, men vi skulle jo selv snart hjem.

Det var stadig tidligt om morgenen og vi var egentlig på vej tilbage til New Road Guesthouse, men pludselig sad vi i en tuk tuk på vej mod floden og det flydende marked. Det viste sig dog, at vi var lokket i en turistfælde, som vi hurtigt kom væk fra.

Vi brugte så formiddagen på at finde en måde, hvor vi kunne komme ud til det flydende marked i Bangkok, uden at betale en formue…..det lykkedes ikke.

Til gengæld fik vi set en masse af Bangkok, vi ellers ikke ville have set. Ja, det var ikke her, man havde lyst til en svømmetur. Der lå bare sådan en lækker hinde ovenpå vandet.

Her er vi kommet til Chinatown…..og her er en sælger ved at blive sat af en tuk tuk med alle sine varer og sin vogn.

Ja, man går som sild i en tønde, men det er sjovt at se at disse boder. Chinatown i Bangkok er bare noget helt specielt.

Resten af dagen blev brugt i de store centre, hvor de sidste indkøb blev gjort. Blandt andet et par nye sko til Bo, da han jo havde givet sine egne væk til guiden i Burma.

På vores sidste dag i Bangkok besluttede vi os for at tage til det flydende marked og så måtte det koste hvad det ville. Og det fortrød vi bestemt ikke. Vi havde en super god og hyggelig tur

Her en sejlende sælger.

Og så er vi ankommet til målet.

Vi havde 45 minutter der og her fik vi købt lidt lækkert mad.

På vejen tilbage stod vi af ved Grand Palace, hvor vi gik en tur i området inden vi sluttede af på Khaosan Road.

Der var ikke lige så mange mennesker, som sidst vi var der.

Vi sluttede vores fantastiske rejse af med et par afslappende timer på New Road, inden turen gik hjem mod København og det kolde vejr.